Visit page
İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEHMET UMUR AKARCA

ADI / SOYADI / UNVANI: MEHMET UMUR AKARCA

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2023/479

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 16.08.2024 (Konacık Mahallesi Oğuzhan Caddesi No: 32 Daire: 2 Bodrum / MUĞLA)

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

TEBLİGAT İLANI ÖZET BİLGİLERİ

Dosya Numarası : 2023/479 E.

Tebligat Konusu:  Mehmet Umur AKARCA 

Tebligat Muhatabı: Alacaklılar ve 3. Şahıslar

Karar Tarihi: 15/10/2023

MUĞLA ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ TARAFINDAN ATANAN KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN
DOSYA ESAS NO: 2023/479 E.
Muğla Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2023/479 E. sayılı dosyasında görülmekte olan konkordato davasında, davacı Mehmet Umur AKARCA hakkında, 15/10/2023 tarihinden itibaren başlamak üzere 1 (bir) yıl süre ile kesin mühlet verilmesine, karar verilmiştir.
16.08.2024 tarihinde saat 15:00’da Konacık Mahallesi Oğuzhan Caddesi No: 32 Daire: 2 Bodrum / MUĞLA adresinde, konkordato projesinin müzakere edilmesi ve oylanması gündemi ile İİK’nun 302. maddesi gereğince “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.
Toplantıya, davacıdan alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte, bilançoda kayıtlı alacaklılar iştirak edebileceklerdir. Oylamada sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. İİK’nun 206 ncı maddenin birinci sırasında yazılı imtiyazlı alacakların alacaklıları ve borçlunun eşi ve çocuğu ile kendisinin ve evlilik bağı ortadan kalkmış olsa dahi eşinin anası, babası ve kardeşi alacak ve alacaklı çoğunluğunun hesabında dikkate alınmaz. Rehinle temin edilmiş olan alacaklar, 298 inci madde uyarınca takdir edilen kıymet sonucunda teminatsız kaldıkları kısım için hesaba katılırlar.
Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da kabul edilecektir. İltihaklar, “Konacık Mahallesi Oğuzhan Caddesi No: 32 Daire: 2 Bodrum / MUĞLA” adresine tatil günleri hariç mesai saatleri içerisinde bizzat (gerçek kişilerde kimlik fotokopisi, tüzel kişi alacak kayıtlarında ise noter onaylı imza sirküleri ile) veya vekilleri aracılığıyla veya belirtilen adrese konkordato komiseri Serkan İLHAN’a hitaben, iadeli taahhütlü mektup gönderilerek de yapılabilecektir.

Toplantıya katılacak veya kendilerini temsil edecek, gerçek veya tüzel kişilerin, nüfus cüzdanı imza sirküsü, yetki belgesi veya vekâletnamelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 (yedi) gün içerisinde davacı Kıyıkışlacık Köyü Akarca Çiftliği Milas / MUĞLA adresinde, kayıt ve hesapları konkordato komiser heyeti refakatinde inceleyebilecekleri hususları ilanen tebliğ olunur.

İlanın Kanuni Dayanağı: 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu’nun ve 301. (Değişik: 28/2/2018-7101/29 md.) maddesinin yaptığı atıf gereği 288 (Değişik madde: 28.02.2018 – 7101 S.K./16. md.) ve 302. maddesi hükmü mucibince yayınlanmıştır.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1542896/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–alacaklilar-toplantisinin-ilanen-tebligi

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.akarcaciftligi.com/tr-tr

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Son Konkordato Alanlar:
    Copied!

    İletişim