İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEHMET DAŞÇİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MEHMET DAŞÇİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2023/254

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 05.07.2024 günü saat 14:00 (Oğuzlar Mah. Av. Özdemir Özok Sok. No:5/1 Çankaya ANKARA)

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
MEHMET DAŞÇI (27***04)
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2023/ 696E. Esas Sayılı Dosyası)
Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2023/ 696 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan Konkordato yargılamasının 07.09.2023 tarihli ara kararı gereği yukarıda detay bilgileri verilen şahsa konkordato kesin mühleti verilmiş ve geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Merve Bihter AKICI, Ufuk ÖZDEMİR, Ahmet Engin ATALAY’dan oluşan heyetimizin konkordato komiser heyeti olarak görevinin devam etmesine karar verilmiştir.
Kesin Mühlet kararı akabinde heyetimiz, İİK m.299 uyarınca Alacaklılara alacaklılarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m.300 uyarınca alacak kayıtları hakkında Borçluların beyanını almış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatını tamamlamış ve İİK m. 290/2-a uyarınca Konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunarak Borçlu tarafından konkordato projesinin nihai halinin sunulmasını sağlamıştır. Tüm bu işlemler neticesinde, alacaklıların toplantısının yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan, Komiser Heyetimizce İİK. m.301 uyarınca 05.07.2024 günü saat 14:00’da Oğuzlar Mah. Av. Özdemir Özok Sok. No:5/1 Çankaya ANKARA adresinde  Borçlunun Konkordato teklifini müzakere etmek üzere Alacaklılar Toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. İİK. m.301 gereğince Alacaklıların Alacaklılar Toplantısından önceki 7 gün içinde Komiserliğinizin uhdesinde bulunan belgeleri Oğuzlar Mah. Av. Özdemir Özok Sok. No:5/1  Çankaya ANKARA adresinde inceleyebilecekleri, Alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik (ve fotokopisi), Tüzel kişilerde ise İmza Sirküleri(ve fotokopisi) bulundurmaları , eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, işyerinde daimi çalışana yetki verilecek ise “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerini içerir yetki belgesi, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh, kabul, feragat” yetkilerini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerektiği ilan olunur.

Konkordato Komiser Heyeti
MERVE BİHTER AKICI                             UFUK ÖZDEMİR            AHMET ENGİN ATALAY

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1521392/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://medsanas.com/bize-ulasin/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Copied!

    İletişim